Notitiebriefje Batavus electrische fiets 

Ben jij op zoek naar een elektrische fiets, maar weet je niet precies welk model je voorkeur heeft? Kom eens bij ons langs. Je krijgt een eerlijk advies en er staan minimaal vijf demofietsen voor je klaar waarop je een proefrit kunt maken. De demofietsen zijn representatief voor alle belangrijkste modellen en systemen, zodat je alles kunt testen.

Batavus heeft moderne elektrische fietsen  voor dames en heren, in verschillende prijsklassen en voor elk gebruik. Met keuze uit drie posities voor de Free essay on modern dance (achter, midden, voor), derailleurversnelling (= met open kettingkast) of naafversnelling (= met gesloten kettingkast), sportief of comfortabel, alles is mogelijk. Bij enkele modellen kun je zelfs je accucapaciteit kiezen en dus de Sample resume sales business development. Ook heb je de keuze uit meerdere technologieën. Standaard met de betrouwbaarheid van een Batavus fiets. Hier vind je meer achtergrondinformatie over electrische fietsen.

Batavus genieters
Wij leggen u graag alles over de verschillende systemen uit. De plaats van de motor varieert bijvoorbeeld en je hebt verschillende technologieën zoals ION®, Yamaha, E-motion of Bosch. Elk met zijn eigen voordelen. Wat voor jou de beste keus is en wat jij het prettigst vindt fietsen kun je ter plekke ontdekken.

Is de keuze eenmaal gemaakt, dan kun je er zeker van zijn dat je probleemloos en comfortabel heel veel kilometers kunt afleggen op je nieuwe e-bike. Hij wordt perfect op jou afgesteld. Als Batavus E-bike Expert helpen wij je op weg én houden je op weg. Want mocht er iets aan de hand zijn met je fiets dan wordt het probleem in onze professionele werkplaats snel en vakkundig opgelost.

Batavus logo