notitiebriefje qwic electrische fiets
Over QWIC

QWIC is marktleider en het best verkochte e-scootermerk in de BeNelux. Als Nederlands merk ontwikkelt, produceert en vermarkt QWIC elektrische scooters en -fietsen vanuit Amsterdam. Op het hoofdkantoor werken op dit moment 26 medewerkers. De innovatieve elektrische voertuigen worden via een snel groeiend netwerk van ±400 winkels verkocht in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
De elektrische tweewielers van QWIC zullen zich komende jaren toespitsen op gebruik in de stedelijke gebieden. Met haar producten kan een groot deel van de persoonlijke mobiliteit, die nu veelal met de (tweede) auto ingevuld wordt, bediend worden.

Waar komt QWIC vandaan?QWIC 2017

In 2004 maakten vijf Nederlandse vrienden een 7 maanden durende fietstocht van 10.000 km tussen Beiroet en Beijing, in de voetsporen van Marco Polo. Gedreven door het ruige landschap en geïntrigeerd door de Oosterse technische kennis, lieten twee van de fietsers, beiden ingenieur, zich inspireren tot het ontwerpen en bouwen van de ideale fiets, gebaseerd op elektrische mobiliteit. Een nieuw merk was ontstaan: QWIC, Quality With Innovative Convenience !

De innovatieve elektrische fietsen zijn niet alleen duurzaam maar ook leuk om te hebben én om te rijden. QWIC ziet het als een modern ambacht waarmee ze elkaar en haar klanten kunnen inspireren. De vele prijzen, goede consumentenreviews en feedback van de afgelopen jaren hebben QWIC uitgedaagd om elektrische fietsen wederom naar een hoger niveau te tillen.  Met de vernieuwde accutechniek, verbeterde rijeigenschappen, moderne gadgets en het stijlvolle uiterlijk hopen zij de automobilist te verleiden vaker de fiets te pakken.

De collectie elektrische fietsen wordt onderverdeeld in 4 verschillende segmenten:

Klik op de hyperlinks voor verdere specificaties van deze prachtige fietsen.

3imo4u3k6c

Binnen deze series is er een ruime keuze aan ondersteuning. De motor kan op drie verschillende plekken gepositioneerd zijn; in de achternaaf, middenmotor of in het voorwiel. Daarnaast is er de keuze voor een elektrische fiets met een omsloten, open of juist gesloten kettingkast.

Geen enkele fietser is hetzelfde, daarom biedt QWIC het Ways to write essays faster. Afhankelijk van de e-bike is er een accucapaciteit mogelijk tot maar liefst 735 Wh. Lees meer over de verschillende accutypen die aangeboden worden.

Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel voor het verkrijgen van gedetailleerde informatie. De papieren versie van de brochure is bij ons verkrijgbaar. Uiteraard kunt u deze ook rechtstreeks Term paper topics in human resources via de site van QWIC.