notitiebriefje jan janssen racefietsen

jan janssen

Direkt na zijn actieve wielercarrière begint Jan Janssen zijn eigen wielermerk. Net als op de fiets streeft hij ook met deze activiteit naar het allerhoogste. Hij merkt al snel dat er een markt bestaat van echt kritische consumenten die alleen met het allerbeste genoegen nemen en bovendien op zoek zijn naar een fiets die naadloos aansluit bij hun eigen identiteit en gebruiksbehoefte.

Speciaal voor deze markt is het Jan Janssen Personal Options concept ontwikkeld. Een goed doordacht systeem waarbij de consument zelf bepaalt hoe zijn fiets er uitziet! Kortom maatwerk tot in de kleine details of zoals ze bij Jan Janssen zeggen “Perfectie op maat gemaakt!".  Op basis van Jan Janssens' jarenlange ervaring en met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen worden de frames ontworpen. Het productie proces verloopt uiterst secuur en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen en afwerkingstechnieken.

Jan Janssen VirageJan Janssen is een kleine fietsfabrikant met oog voor kwaliteit en detail. Zij produceren geen duizenden dezelfde fietsen maar uitsluitend maatwerk, waar u zelf de hand in hebt. Hierdoor bent u verzekerd van een exclusief fietsgenot.

Jan Janssen staat al jaren bekend als pionier in de 'Fietsen op maat'. Peinder Bike Service helpt u graag bij het samenstellen en perfectioneren van uw droomfiets. Voor racefietsen doen we dit aan de hand van een professionele meting. De gehele Jan Janssen collectie voldoet aan de allerhoogste eisen waarmee u verzekerd bent van topkwaliteit, exclusiviteit en gegarandeerd fietsplezier.

Het raceprogramma voor 2018 is onder te verdelen in 3 categorieën, t.w. fietsen voor competitie, gevorderden en recreatieve renners.

Kom voor meer informatie naar Peinder Bike Service. Klik hier om het hele assortiment te bekijken.