notitiebriefje thompson racefietsen


thompson logoSinds de oprichting in 1921 is Thompson als familiebedrijf onder leiding van 4 generaties De Smet uitgegroeid tot één van de belangrijkste fiets-fabrikanten van Belgie. Thompson heeft de laatste jaren een explosieve groei gekend dankzij een toenemende verkoop van het volledige assortiment. Daarvoor zorgen een 30-tal werknemers die zich dagelijks inzetten om de fietsen -die volledig met de hand en grootste zorg geassembleerd worden- vanuit de montagehallen in België, af te leveren.

De veiligheid van zijn gebruikers draagt Thompson hoog in het vaandel. Daarom zijn Thompson fietsen uitgerust met een keuze uit de beste onderdelen die voldoen aan de strengste Europese DIN normen. Hoogwaardige aluminium of carbon frames worden afgemonteerd met even hoogwaardige producten. Shimano is veruit de belangrijkste leverancier van Thompson. Axa, Selle Royal, Schwalbe, Michelin e.a. zijn enkele van de belangrijke leveranciers die instaan voor een uitstekende afmontage van de Thompson-fietsen.

Taurus detailAlle in-huis-gemaakte wielen zijn minimaal gemaakt met alu dubbelkamer velgen, hoogwaardige naven en voorzien van roestvrije 18/8 inox spaken van Sapim. 18/8 inox spaken staan garant voor zeer sterke en tevens roestvrije spaken. Kortom: een uitzonderlijke garantie voor jarenlang fietsplezier!

Klik hier voor meer informatie via de website van Thompson. Voor gedetailleerde informatie bent u uiteraard van harte welkom bij Peinder Bike Service.

top