Notitiebriefje Batavus toer- en stadsfietsen

Toerfietsen

Ben je op zoek naar een toerfiets van hoogwaardige kwaliteit? De toerfietsen van Batavus zijn licht van gewicht en gemaakt van hoogwaardige materialen. Een toerfiets van Batavus fietst zeer comfortabel, door de unieke zitpositie. De fietsen zijn gemaakt voor optimaal toercomfort, ook tijdens lange tochten. De Batavus Zonar is zelfs Fiets van het Jaar 2015 geworden.

Batavus logoElke toerfiets van Batavus beschikt over een derailleurversnelling met open kettingkast. De derailleur zorgt er voor dat het schakelen nog soepeler gaat, ook op heuvelachtig terrein.

Batavus heeft toerfietsen met 24 tot 27 versnellingen. Je hebt keuze uit meerdere framevormen, die elk met hun eigen karakter kracht en souplesse uitstralen. Exclusief afgemonteerd met Shimano en standaard met de betrouwbaarheid van Batavus.

Samen uit. Samen thuis.

Stadsfietsen

Batavus QuipBatavus heeft een compleet assortiment stadsfietsen. Trendy, stoere, chique, praktische en zelfs sportieve stadsfietsen voor dames en heren, in alle prijsklassen. Kortom, volop keuze! Kies de Batavus stadsfiets die bij je past. Wil je een stadsfiets zonder versnellingen, of liever een iets luxere variant met 3, 7 of 8 versnellingen? Kies je liever voor een verende voorvork, of toch voor een vaste waardoor de fiets wat lichter is? Het kan allemaal. Ook voor prijswinnende fietsen kun je bij ons terecht. Wat dacht je van de Fiets van het Jaar 2016, de Quip?