Notitiebriefje Pointer toer- en stadsfietsen

Pointer staat al tientallen jaren bekend als leverancier van betrouwbare eigentijdse fietsen, die zijn samengesteld uit de beste componenten. Denk bijvoorbeeld aan AXA-sloten, Schwalbe-banden en Nexus-versnellingsnaven. Ook besteedt Pointer veel aandacht aan de vormgeving en styling van elke fiets en E-Bike. Pointer logoOp die manier is er een collectie moderne fietsen en E-Bikes ontstaan voor ieders smaak en ieders budget. Mooi om te zien, degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier.

 

Kwaliteit op zijn mooist

Pointer tourlineMet Pointer kiest u voor eerlijke, Friese kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Pointer heeft bovendien fietsen die helemaal van deze tijd zijn. Eigenzinnige modellen, smaakvolle kleurstellingen en actueel design. Kwaliteit op zijn mooist dus.

Tourline

Bent u een echte fietsliefhebber en houdt u van lekker touren door de natuur? Kies dan een fiets uit Pointer’s Tourline. Dat zijn sportieve en vlot ogende fietsen met een hoog uitrustingsniveau voor urenlang fietsplezier. Wordt het de trendy Personal statement letter template of de ultracomplete Personal statement for dental school length met onder andere verende voorvork en verende zadelpen?

Cityline

Pointer citylineIdeale fietsen voor het drukke stadsverkeer. Heel leuk is de eigenwijze Writing a personal statement for graduate school, een nieuw model van Pointer in de typische urban style-vormgeving. Ook helemaal voor de stad gemaakt is de Grande Plus, een royaal uitgeruste fiets met voordrager, dubbele stander, luxe zadel én de Pointer Safety Spring. Maar wellicht kiest u wel voor de voordelig geprijsde Story writing paper for elementary students of voor de Research paper steps writing, een bestseller in de Pointer-collectie, nu in mooi silk black verkrijgbaar.

Traditionline

Waarin traditie ook modern kan zijn: Pointer’s fietsen in de Buy an expository essay. Bijvoorbeeld de Pointer Horizon, een stevige en complete fiets met een zeer aangenaam prijskaartje. Of de Writing lesson plans dialogue, een prettig lichte en makkelijk handelbare fiets van Pointer raditionlinealuminium en met een extra lage instap. En natuurlijk de oer-Hollandse omafiets Zoology career research paper: de populairste fiets sinds jaren!

Wilt u meer weten over het totale assortiment van Pointer fietsen download dan hier de brochure.