enraFietsverzekering

De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstand-verzekering en een ongevallen-opzittendenverzekering.

Voor E-bikes biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Hulpverlening bij pech is ook gratis bij de casco (inclusief diefstal) fietsverzekering voor Kogafietsen.

U kunt ook bij ons een ENRA fietsverzekering afsluiten .

U kunt de brochures van "de nationale fietsverzekering" en "de nationale E-bike verzekering" als PDF downloaden. Voor de volledige details over de fietsverzekeringen van ENRA kunt u de Case study for leadership raadplegen (PDF). Download hier de Acrobat PDF reader.


Premieberekening

Premieberekening Fietsverzekering bij ENRA verzekeringen bv 

Europeesche

 

Uw fiets brengt u dagelijks naar uw werk. Bovendien brengt hij uw kinderen naar school en laat hij u in de weekenden al het moois van Nederland zien. Makkelijk, sportief en goed voor het milieu. Met de speciale Fietsverzekering ervaart u nog meer voordelen. U beschermt uw fiets tegen de risico’s van diefstal en schade. Ook als hij al een tijdje meegaat!

Met de Fietsverzekering kunt u alle soorten fietsen verzekeren. Dus niet alleen uw damesfiets, omafiets of herenfiets, maar ook uw ATB, citybike, mountainbike, racefiets of hybride. Wij gaan er vanuit dat u uw fiets ’s nachts binnen zet en dat u de eerste eigenaar bent. Uw tweedehands fiets en een gehuurde fiets kunt u dus niet verzekeren.

Wat u vaak en graag gebruikt, moet ook goed verzekerd zijn. Met de Fietsverzekering is uw fiets in heel Nederland verzekerd. Tegen schade die niet onder normale slijtage valt én tegen diefstal. Gaat u graag op fietsvakantie naar het buitenland? Met de Fietsverzekering is uw fiets ook buiten Nederland verzekerd, elke fietsreis tot twee maanden lang!

Klik hier voor meer informatie

of bel: 020-6515777

 

zet en drukfouten voorbehouden