2e Hands hoekRené de Peinder was begin 2012 maar wát trots bij de opening van zijn nieuwe zaak aan de Dorpsstraat in Oud Gastel. Wat ooit in de garage van zijn ouders begon om een centje bij te verdienen, is inmiddels uitgegroeid tot een grote fietsenzaak.
Bij Van Overveld in Zegge leerde René de fijne kneepjes van het vak. Thuis kluste hij voor vrienden en bekenden. Toen hij in de Dulderstraat ging wonen, was de garage al snel te klein en huurde hij een unit in "De Schakel". Dat werden al gauw 2 units.
Zijn vakmanschap werd blijkbaar gewaardeerd want de klandizie stroomde van heinde en verre toe. Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen, liet hij zijn oog vallen op de leegstaande apotheek. Die is ondertussen grondig verbouwd.

Reparaties op afspraak
WerkplaatsSinds kort gaat Peinder Bike Service over tot reparaties op afspraak. Indien nodig halen wij de fiets bij u op en leveren hem weer netjes bij u thuis af.
Wij zijn te bereiken op tel.nr.: 06-24 88 80 30 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe merken
Onlangs is Peinder Bike Service dealer geworden van het fietsmerk De Rosa.

Klik hier voor de route-beschrijving.