2e Hands hoekRené de Peinder was begin 2012 maar wát trots bij de opening van zijn nieuwe zaak aan de Dorpsstraat in Oud Gastel. Wat ooit in de garage van zijn ouders begon om een centje bij te verdienen, is inmiddels uitgegroeid tot een grote fietsenzaak.
Bij Van Overveld in Zegge leerde René de fijne kneepjes van het vak. Thuis kluste hij voor vrienden en bekenden. Toen hij in de Dulderstraat ging wonen, was de garage al snel te klein en huurde hij een unit in "De Schakel". Dat werden al gauw 2 units.
Zijn vakmanschap werd blijkbaar gewaardeerd want de klandizie stroomde van heinde en verre toe. Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen, liet hij zijn oog vallen op de leegstaande apotheek. Die is ondertussen grondig verbouwd.

Uitgebreid assortiment
WerkplaatsIn de gemoderniseerde winkel is volop ruimte om het assortiment uit te breiden en om diverse productgroepen een eigen plekje te geven.
Naast de nieuwe fietsen is er ook een afdeling met sportieve kleding, volop keus uit tweedehands fietsen en een werkplaats, want ja...René sleutelt nu eenmaal graag en veel.

Nieuwe merken
Onlangs is Peinder Bike Service dealer geworden van een aantal nieuwe, geronommeerde fietsmerken . 

Klik hier voor de route-beschrijving.